Evropská klavírní škola I /+CD/: Emonts, Fritz
Evropská klavírní škola, průprava hry, noty, český překlad, SCHOTT více » Do obchodu na Muzia
273 Kč
Recenze Evropská klavírní škola I /+CD/: Emonts, Fritz
Statistika hodnocení produktu
průměr z 1 hodnocení
100% | (1) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Evropská klavírní škola I /+CD/: Emonts, Fritz
- Klavírní škola postupuje po krůčkách a v logickém sledu. Student se učí důležité dovednosti (například hrát melodii pravou, ale pak také levou rukou, doprovod písní atd.) Poskytuje dobré základy hry na klavír. Další výhodou pro děti jsou krásné ilustrace, které zvyšují motivaci.
- První stránky Evropské klavírní školy bych osobně nepoužívala pro výuku, na úplně první základy je lepší například čínská klavírní škola.
Produkt jsem si vybrala, protože učím klavír a nebyla jsem spokojena s žádnou klavírní školou. Evropská škola sama o sobě také nestačí, ale pokud ji člověk zkombinuje například s ruskou klavírní školou a s dalšími přednesovými záležitostmi, myslím, že děti hra na nástroj může bavit a poskytne jim solidní základy.
Myslím, že poměr ceny a kvality je velmi dobrý, cena by mohla být i výšší.
Jako malá jsem se učila hrát na klavír podle druhého dílu téže školy a dodnes si z ní někdy zahraji nějakou skladbu (nebo ji zadám svým žákům). Pamatuji si, že v dětských letech jsem nejvíce oceňovala nádherné obrázky, působily na mě pozitivně a také dotvořily název skladby, lépe se mi to pak hrálo.
Zobrazuji 1 - 1 ze 1 recenzí